Bedrijfsbezoek aan het VLIZHet Vlaams Instituut voor de Zee staat voor degelijk interdisciplinair onderzoek van de oceaan, zeeën, kust en estuaria. Dat doen we in nauwe samenwerking met andere (mariene) onderzoeksgroepen, burgers, beleidmakers en industriële partners in Vlaanderen, België en via internationale samenwerking.

  • Het VLIZ wil meerwaarde creëren door onderzoek te initiëren en uit te voeren in samenwerking met academische en industriële partners.
  • Dienstverlening naar de Vlaamse zeewetenschappers, het onderwijs, het brede publiek, het beleid en de industrie is richtinggevend in onze werking.
  • Als partner in diverse projecten en netwerken bevorderen we de internationale uitstraling van het Vlaams zeewetenschappelijk onderzoek en het internationaal marien onderwijs.

Ontdek op de website VLIZ.BE de interdisciplinaire mariene onderzoekswereld in de breedste zin van het woord!

Op 25 mei zijn we met de Hanze welkom bij het VLIZ!

Je kan inschrijven via Peepl. Bij afwezigheid graag een seintje uiterlijk 24 uur op voorhand zodat we de organisatie tijdig kunnen updaten!
Bij no-show wordt een fee van € 30 aangerekend, laat dus zeker weten als je verhinderd bent.

Tijdens het event zouden we graag foto’s nemen om op Peepl, onze website en Sociale Media te publiceren. Mocht je niet herkenbaar afgebeeld willen worden, laat dit gerust weten!

Praktisch


don 25 Start: donderdag 25 mei 2023 19:00