Vriendendinner met Béatrice de Mahieu - CEO BeCodeDe Hanze houdt jullie graag up-to-date! Op 2 februari brengt de CEO van BeCode Béatrice de Mahieu haar verhaal èn de geschiedenis achter het jonge ambitieuze en groeiende BeCode.

Even wat meer info over BeCode - zie ook hun zeer informatieve website https://becode.org/nl/over-ons...

Hun toekomstperspectief: Drie verschillende opleidingen, één leermethode, één doel: je binnen het jaar aan een interessante job helpen. Ontdek de webdevelopment, AI en DevSecOps opleidingen!

BeCode’s pedagogische aanpak evolueert voortdurend en steunt op zeven pijlers die het leerproces van de groep moeten vergemakkelijken en beschermen, én die iedereen moeten helpen om de soft skills van een echte digitale paracommando te ontwikkelen. Ons doel bestaat eruit om van elk van onze studenten om te vormen tot een betrouwbare teamspeler, maar evenzeer om zijn/haar leergierigheid te prikkelen én hem/haar te stimuleren een oplossingsgerichte mentaliteit te ontwikkelen.

Onze missie is om de getalenteerde – en vooral kwetsbare – werkzoekenden van vandaag te laten uitgroeien tot de beste ontwikkelaars van morgen.

Door de huidige krapte op de markt zijn werkgevers meer dan ooit gemotiveerd om te kiezen voor een gediversifieerde wervingsstrategie, waarbij de nadruk ligt op vaardigheden in plaats van op diploma’s. Bovendien bieden deze beroepen goedbetaalde, interessante en langdurige carrièremogelijkheden voor iedereen die in de sector werkzaam is.

Daarom helpen we met BeCode de kloof tussen gemotiveerde werkzoekenden en de arbeidsmarkt te overbruggen door het tekort aan digitale vaardigheden te gebruiken als hefboom voor een inclusievere werkkracht.

Praktisch


Locatie:Crowne Plaza Brugge don 2 Start: donderdag 2 februari 2023 19:00
don 2 Einde: donderdag 2 februari 2023 23:00