Ontspannen activiteit in de Sint-Jorisgilde - feesteditie!Een schot in de roos met De Hanze! Ter gelegenheid van ons 45-jarig bestaan organiseren we onze jaarlijkse ontspannen activiteit in een feestelijke sfeer en op een bijzondere locatie: de St-Jorisgilde.


Er wordt een beknopte initiatie kruisboogschieten gegeven. Een unieke gelegenheid om met deze speciale sport kennis te maken en eens de liggende wip uit te proberen!

Gedreven kruisboogschieter of rustige sporter en genieter… we hebben voor elk wat wils. We starten om 16u met een demo en doen een voorzichtige 'poging' om het (kruisboog)schot in de roos te krijgen.
Ondertussen staat ook een gevarieerd assortiment oude volksspelen klaar - we gaan terug in de tijd en testen onze behendigheid!

Indien het moeilijk in te plannen valt om reeds in de namiddag deel te nemen, kun je natuurlijk ook enkel voor het diner inschrijven. Vanaf 18u30 start de apero -uiteraard ook in jubileumstijl- en omstreeks 19u30 start het diner in Breughelthema, aangevuld met een kaasbuffet.

Geef je aan bij je inschrijving vanaf wanneer we je mogen verwachten?

Meer info over deze unieke locatie en bijna 700 jaar oude gilde lees je hier: http://www.st-jorisbrugge.be/i...

Inschrijvingen via Peepl.

Praktisch


Locatie:Koninklijke & Prinselijke Gilde Sint-Joris Stalen Boog Brugge vzw, Stijn Streuvelsstraat 59, 8000 Brugge don 15 Start: donderdag 15 juni 2023 16:00
don 15 Einde: donderdag 15 juni 2023 23:00