19-21 oktober 2023 – De Hanze goes RotterdamBeste Hanzelid,

Binnenkort is het weer tijd voor een businesstrip met De Hanze.

We streven – zoals steeds 😉 – naar een perfecte combinatie van business & ontspanning en de locatie leent zich daar perfect toe. We trekken dit najaar naar … Rotterdam! Op donderdag 19 oktober vertrekken we op onze driedaagse.

We love to talk business! We doen dus maar al te graag inspiratie op bij toonaangevende bedrijven. Tijdens onze trip krijgen we de kans om een bezoek te brengen aan enkele van de meest innovatieve (haven)bedrijven in Rotterdam. Ook de indrukwekkende Maasvlakte mag niet ontbreken op ons programma.

Maar ook ontspanning en cultuur staan hoog op onze agenda. En wie ontspanning en cultuur zegt, zegt … genieten van het leven. Overheerlijke lunches, diners én een prachtige plek om te overnachten horen daar uiteraard ook bij. We zijn te gast in hotel Savoy. Daar overnachten we in stijl, middenin het hippe Hoogkwartier en vlakbij alle Rotterdamse hotspots. Variatie en beleving troef!

De Hanze @ Rotterdam: dit mag je verwachten:

Donderdag 19 oktober

 • Rotterdam Makers District: next level netwerken
  Kunnen ze het maken? Nou, en of 😉! RMD is dé plek voor innovatieve maakindustrie. Ondernemers en kennisinstellingen werken er samen aan de ‘next economy’. Circulariteit, digitalisering, innovatie en … collectiviteit. Kennis, materialen, fysieke en digitale netwerken zijn er om met elkaar te delen. Een inspirerend verhaal!
  https://www.rotterdammakersdis...
 • Floating Farm: de eerste drijvende boerderij ter wereld
  Hier wordt hard gewerkt aan een leefbaar stadsklimaat via ‘transfarmation’: gezond voedsel produceren in de stad, dichtbij de consument. Zelfs het dieet van de koeien is op-en-top lokaal. Benieuwd?
  https://floatingfarm.nl/de-far...
 • BlueCity: van leeg zwembad tot spil van de circulaire lokale economie
  BlueCity is een voorbeeldstad. Hier ontmoeten circulaire ondernemers en pioniers elkaar. Ze ontwikkelen samen een concreet handelingsperspectief. Hun stip op de horizon? Een blauwe economie.
  https://www.bluecity.nl/

 • Diner @ restaurant L’Héroine
  Verwacht het onverwachte in dit fraaie industriegebouw met schitterend interieur dat knipoogt naar the seventies.

Vrijdag 20 oktober

 • Have(n) a nice day
  We maken kennis met de Rotterdamse haven vanop het land … en vanop het water. We kunnen je alvast vertellen dat we er een ontzettend innovatief bedrijf zullen bezoeken. To be continued 😉!
 • Diner @ restaurant Little V
  Oefenen maar met die chopsticks, want in dit sfeervolle restaurant genieten we van het allerbeste wat de Zuid-Vietnamese keuken te bieden heeft.

Zaterdag 21 oktober

Op ontdekking langs verborgen parels
Trek je comfortabele schoenen aan voor een deugddoende en inspirerende wandeling langs Rotterdamse hidden gems. Het Museum Depot Boijmans Van Beuningen ligt op onze route. Het monumentale gebouw, geopend in 2021 door koning Willem-Alexander, spreekt alvast tot de verbeelding.

Ga je mee? Inschrijven kan tot 15 september!


Inschrijven voor deze inspirerende businesstrip kan nog even. Op 15 september 2023 sluiten we de inschrijvingen af. Er is heel wat interesse, dus … ’t is voor de rappe. Een verwittigd De Hanze-lid is er twee waard 😉. See you in Rotterdam?!

Praktisch


Locatie:Rotterdam don 19 Start: donderdag 19 oktober 2023 09:00
zat 21 Einde: zaterdag 21 oktober 2023 17:00