Patricia Adriaens (Fribona) krijgt award voor maatschappelijke verdienste

26 oktober 2022 09:40

MADE IN WEST-VLAANDEREN / 20 oktober, 2022 / Door Karel Cambien


OOSTKAMP – De zorgdenktank PRoF bracht hulde aan projecten en professionals met een unieke meerwaarde voor de zorg en de maatschappij tijdens hun jaarlijkse themadag. Dit jaar gingen de awards naar professor Steven Laureys voor zijn baanbrekend werk in de neurologie, Tom Braekeleirs van het BlueHealth Innovation Center, onderneemster Patricia Adriaens van Fribona voor haar sociaal engagement en naar professor Caroline Pauwels die postuum de special honorary award ontving.

Ondernemers zijn doorgaans ook erg geëngageerde mensen, die niet alleen in hun eigen bedrijf maar ook in de maatschappij een voorbeeld stellen. Het is een aspect dat nooit genoeg kan benadrukt worden.

De voorbije dagen kreeg Patricia Adriaens van het Oostkampse voedingsbedrijf Fribona erkenning voor haar jarenlang volgehouden sociaal engagement. Zij zet zich, naast haar eigen bedrijf, ook in als bestuursvoorzitter van de sociale organisatie van Groep Gidts en met Welzijnsschakel Open Balie in Brugge .

Patricia Adriaens nam de award in grote dankbaarheid aan. Voor mij is het belangrijk om naast mijn professionele activiteiten ook echt iets te kunnen terug doen voor onze maatschappij en anderen gelukkig te maken”, aldus Adriaens. “Dat geeft mij voldoening en maakt mij echt gelukkig. Dat deze award net dat engagement bekroont, maakt die drive alleen maar sterker.”

MADE IN WEST-VLAANDEREN / 20 oktober, 2022 / Door Karel Cambien